Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Zara: Αγοράστε λινή μπλούζα με τσέπες μόνο με 12,99€ από 22,95

Θα τη λατρέψετε!

20 Σεπτεμβρίου 2020 12:52
Zara: Αγοράστε λινή μπλούζα με τσέπες μόνο με 12,99€ από 22,95
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να αγοράσετε ένα καλό, Φθινοπωρινό μπλουζάκι; Το Athensmagazine.gr, μετά από έρευνα αγοράς, βρήκε για εσάς μια "ιδιαίτερη" λινή μπλούζα από τα καταστήματα Zara, η οποία είναι σε προσφορά. Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ και έχει ωραίο χρώμα.

Κοιτάζοντας το site με τα ρούχα, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία χακί λινή μπλούζα, την οποία και μπορείτε να τη φοράτε από το πρωί έως και το βράδυ, καθώς ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μια mini φούστα denim που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Πουκαμίσα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρεβέρ με πατ. Τσέπες patch στο στήθος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΛΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ
22,95 EUR
12,99 EUR
-40%

Σούπερ προσφορές στα ZARA: Αγοράστε φόρεμα animal print μόνο με 19,99€ από 39,95

Ψάχνετε ένα φόρεμα για τις Φθινοπωρινές/Χειμερινές εμφανίσεις σας, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανε για εσάς, κατέληξε σε ένα τρομερό κομμάτι των ZARA. Πρόκειται για ένα animal print φόρεμα το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 19,99 ευρώ από 39,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα τρομερό φιδίσιο φόρεμα, το οποίο σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φοράτε είτε στη δουλειά σας, είτε στη βόλτα σας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τσαντάκι με τη χρυσή αλυσίδα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντό φόρεμα με όρθιο γιακά και δετή κορδέλα. Μακρύ μανίκι puff που καταλήγει σε μανσέτα. Ελαστική μέση. Φόδρα. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπιά. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Δείτε το φόρεμα:

ΦΟΡΕΜΑ ANIMAL PRINT
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΦΙΔΙΣΙΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share