Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Zara ξεπουλάνε - Αγοράστε πουλόβερ για τα πρώτα κρύα μόνο με 7,99 € από 15,95

Σε τέλειο χρώμα!

19 Σεπτεμβρίου 2020 15:11
Τα Zara ξεπουλάνε - Αγοράστε πουλόβερ για τα πρώτα κρύα μόνο με 7,99 € από 15,95
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Φθινόπωρο είναι εδώ, γι' αυτό το Athensmagazine.gr έχει βρει για εσάς το απόλυτο πουλόβερ για τα πρώτα κρύα. Ανήκει στα καταστήματα Zara και είναι σε προσφορά, καθώς κοστίζει 7,99 € από 15,95. Προλάβετε πριν τελειώσουν όλα τα κομμάτια.

Κοιτάζοντας το site με τα ρούχα, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα κόκκινο, πλεκτό πουλόβερ, το οποίο είμαστε σίγουροι, ότι θα το φοράτε όλο το χειμώνα. Είναι άνετο και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το παντελόνι που πάει απόλυτα με το πουλόβερ.

Μια μικρή περιγραφή:

Πουλόβερ με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
7,99 EUR
-45%
ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ

Το lingerie φόρεμα από τα ZARA είναι η επιτομή της κομψότητας και του αισθησιασμού

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το lingerie φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και είναι ότι πιο αισθησιακό θα φορέσεις φέτος.

To Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα ενημερωμένες τόσο για τις τάσεις της μόδας όσο και για τις καλύτερες τιμές. Σήμερα, κάνοντας μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας brands πέσαμε πάνω στο lingerie αυτό φόρεμα που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Τα lingerie είτε σε μπλουζάκια, είτε σε φορέματα χαρίζουν μια έξτρα δόση θηλυκότητας και αισθησιασμού μιας και συνήθως είναι φτιαγμένα από σατέν ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα ακριβώς όπως πρέπει για να τονιστούν οι καμπύλες.

Κι επειδή τα τελευταία χρόνια τα στερεότυπα της μόδας που θέλουν τέτοιου είδους φορέματα να φοριούνται μόνο σε βραδινές εξόδους, καταρρίπτονται, εμείς θα σου πούμε πως με τους ανάλογους συνδυασμούς μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν πάλι θέλεις να παραμείνεις κλασσική, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που ναι μεν θα δώσει ένα κλασσικό στιλ στο ντύσιμο αλλά παράλληλα θα το κρατήσει και σε ένα casual επίπεδο.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ροή ειδήσεων

Share