Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Zara: Αγοράστε το midi φόρεμα και "κλέψτε" τις εντυπώσεις - Κοστίζει 19,99 € από 39,95

Προλάβετε πριν βγει sold out!

18 Σεπτεμβρίου 2020 13:08
Zara: Αγοράστε το midi φόρεμα και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να "κλέψετε" όλες τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις σας; Σας βρήκαμε το απόλυτο midi φόρεμα από τα Zara, το οποίο είναι σε προσφορά και κοστίζει μόνο 19,99 € από 39,95. Αν το θέλετε, "τρέξτε" να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί.

Κοιτάζοντας τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα τρομερό μαύρο φόρεμα, το οποίο είμαστε σίγουροι, ότι θα το λατρέψετε. Πρόκειται για ένα φόρεμα κομψό, άνετο και βολικό για όλους τους σωματότυπους. Κι επειδή το Athensmagazine.gr φροντίζει για το στιλ σας, δείτε εδώ το δερμάτινο μπουφάν που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι που καταλήγει σε ρεβέρ. Λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης. Λεπτομέρεια με κόμπο μπροστά. Κάτω μέρος με σκισίματα στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Δείτε το:

ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟ
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΜΑΥΡΟ

Το lingerie φόρεμα από τα ZARA είναι η επιτομή της κομψότητας και του αισθησιασμού

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το lingerie φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και είναι ότι πιο αισθησιακό θα φορέσεις φέτος.

To Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα ενημερωμένες τόσο για τις τάσεις της μόδας όσο και για τις καλύτερες τιμές. Σήμερα, κάνοντας μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας brands πέσαμε πάνω στο lingerie αυτό φόρεμα που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά.

Τα lingerie είτε σε μπλουζάκια, είτε σε φορέματα χαρίζουν μια έξτρα δόση θηλυκότητας και αισθησιασμού μιας και συνήθως είναι φτιαγμένα από σατέν ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα ακριβώς όπως πρέπει για να τονιστούν οι καμπύλες.

Κι επειδή τα τελευταία χρόνια τα στερεότυπα της μόδας που θέλουν τέτοιου είδους φορέματα να φοριούνται μόνο σε βραδινές εξόδους, καταρρίπτονται, εμείς θα σου πούμε πως με τους ανάλογους συνδυασμούς μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν πάλι θέλεις να παραμείνεις κλασσική, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πέδιλο που ναι μεν θα δώσει ένα κλασσικό στιλ στο ντύσιμο αλλά παράλληλα θα το κρατήσει και σε ένα casual επίπεδο.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share