Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Denim wardrobe essentials από τα Marks & Spencer

17 Σεπτεμβρίου 2020 12:35
Denim wardrobe essentials από τα Marks & Spencer

Fashion Rule: Φθινόπωρο σημαίνει ανανέωση της denim γκαρνταρόμπας μας.

Τα Marks & Spencer έχουν νέες, ολόφρεσκες προτάσεις για denim δημιουργίες που θα απογειώσουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Φέτος, η νέα denim συλλογή προσφέρει άνεση κάθε στιγμή της ημέρας, καθώς για το σχεδιασμό της χρησιμοποιείται 100% βιώσιμο, μαλακό βαμβάκι, στο πλαίσιο της ενέργειας «Better Cotton Initiative» των Marks Spencer.

Για περισσότερη κομψότητα, διαχρονικό στυλ και ξεχωριστά casual outfit, επιλέξτε denim jackets, φορέματα και jeans από τη γυναικεία συλλογή, αλλά και πουκάμισα και jeans σε vintage wash styles από την ανδρική συλλογή.
Αυτό το φθινόπωρο, απολαύστε στυλ και άνεση με τη denim συλλογή των Marks & Spencer.
Ανακαλύψτε τη στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr .

#marksandspencer

Ακολουθήστε τα M&S:

Facebook: Marks &Spencer
Instagram: marksandspencer

M&S denim

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 136 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1.000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 26 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.). Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α)
Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share