Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το καρό μπλέιζερ που κάνει πάταγο με μόλις 17,99€

Θα το λατρέψεις!

16 Σεπτεμβρίου 2020 11:52
Βρήκαμε στα Bershka το καρό μπλέιζερ που κάνει πάταγο με μόλις 17,99€

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το καρό blazer που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε ανακάλυψε στην κολεξιόν των καταστημάτων Bershka ένα μοναδικό καρό σακάκι που σίγουρα θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το σακάκι από τα καταστήματα Bershka είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια, κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αγορά, ρίξε μια ματιά στα πιο στιλάτα και άνετα αθλητικά της αγοράς.

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop σε πολλά διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 17,99€.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka τη μακό φούστα που θα φοράς από το γυμναστήριο μέχρι το πάρτι με λιγότερο από 5 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την πιο μίνιμαλ φούστα που θα φοράς από το γυμναστήριο έως τη βραδινή έξοδο σε τιμή... "θανάτου".

Το Athensmagazine.gr καθημερινά κάνει μια διαδικτυακή βόλτα στα e shop των αγαπημένων καταστημάτων όλων των γυναικών με σκοπό να βρει τα καλύτερα και τα πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα λοιπόν, το μάτι μας σταμάτησε στις μοναδικές προσφορές των καταστημάτων Bershka και συγκεκριμένα σε αυτή τη φούστα - σωλήνα.

Το αθλητικό look ξεκίνησε πέρυσι με αργά βήματα να μπαίνει στην καθημερινότητά μας και φέτος διεκδίκησε και κέρδισε επάξια μια από τις κυριότερες θέσεις στις ντουλάπες μας. Μπορεί η φούστα αυτή να σου θυμίζει κάτι από τένις αλλά αυτός είναι ο λόγος που τη λατρέψαμε. Το πρωί μπορείς να τη φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers κι ένα τζιν τζάκετ και το βράδυ αλλάζοντας απλά τα αθλητικά σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα να δημιουργήσεις το απόλυτο party look.

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας σε τρία διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ προτιμάς. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το δερμάτινο τζάκετ που είναι ότι πρέπει για να σε συνοδεύσει τα φθινοπωρινά βράδια.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share