Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρες στα Η&Μ το μίνιμαλ και διαχρονικό φόρεμα - πουκάμισο με λιγότερο από 20 ευρώ

Θα το λατρέψεις!

14 Σεπτεμβρίου 2020 16:07
Βρες στα Η&Μ το μίνιμαλ και διαχρονικό φόρεμα - πουκάμισο με λιγότερο από 20 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το πιο διαχρονικό μίνιμαλ φόρεμα - πουκάμισο που είναι η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα σου "τι να φορέσω".

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Σεπτέμβρη και αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας καθώς μπορεί ο καιρός να θυμίζει ακόμη καλοκαίρι ωστόσο ημερολογιακά βρισκόμαστε στο φθινόπωρο. Οι νέες κολεξιόν στα αγαπημένα μας καταστήματα έχουν πάρει θέση στα ράφια κι εμείς δεν έχουμε παρά να ψάξουμε εξονυχιστικά και να βρούμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς.

Σε μια τέτοια έρευνα στη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν των καταστημάτων Η&Μ το βλέμμα μας σταμάτησε σε αυτό το υπέροχο φόρεμα που μας θύμισε κάτι από 70s και μας έκανε να το ερωτευτούμε για αμέτρητους λόγους. Το φόρεμα αυτό φωνάζει από μακριά άνεση και ταυτόχρονα στιλ και παράλληλα μιλάμε για ένα κομμάτι passepartout που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το τώρα δικό σου με λιγότερο από 20 ευρώ με ένα μόνο κλικ εδώ!

Κι αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ιδιαίτερο οβάλ τσαντάκι που θα απογειώσει τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Βρήκαμε στα Η&Μ τη ροζ καρό φούστα που θα απογειώσει το college look σου

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ τη ροζ καρό φούστα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 19,99€.

To Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που ανήκουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έτσι και σήμερα μέσα από μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτή τη φούστα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα.

Μπορεί το college look να μην είναι στις τελευταίες τάσεις της σεζόν μιας και μιλάμε για ένα άκρως διαχρονικό look που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα αφού χαρίζει ταυτόχρονα χάρη και sexiness.

Φόρεσε την αγαπημένη σου φούστα με τα sneakers σου κι ένα ζευγάρι κάλτσες ή αν προτιμάς τις πιο "εντυπωσιακές" εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μποτάκι και να είσαι σίγουρη πως θα είσαι το επίκεντρο της βραδιάς.

Θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας καθώς και στο e shop τους. Κάν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ και σε λίγες μόνο ημέρες θα είναι στην πόρτα σου!

 

Ροή ειδήσεων

Share