Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka τη μακό φούστα που θα φοράς από το γυμναστήριο μέχρι το πάρτι με λιγότερο από 5 ευρώ

Δεν θα θες να την αποχωριστείς!

14 Σεπτεμβρίου 2020 12:54
Βρήκαμε στα Bershka τη μακό φούστα που θα φοράς από το γυμναστήριο μέχρι το πάρτι με λιγότερο από 5 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την πιο μίνιμαλ φούστα που θα φοράς από το γυμναστήριο έως τη βραδινή έξοδο σε τιμή... "θανάτου".

Το Athensmagazine.gr καθημερινά κάνει μια διαδικτυακή βόλτα στα e shop των αγαπημένων καταστημάτων όλων των γυναικών με σκοπό να βρει τα καλύτερα και τα πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Σήμερα λοιπόν, το μάτι μας σταμάτησε στις μοναδικές προσφορές των καταστημάτων Bershka και συγκεκριμένα σε αυτή τη φούστα - σωλήνα.

Το αθλητικό look ξεκίνησε πέρυσι με αργά βήματα να μπαίνει στην καθημερινότητά μας και φέτος διεκδίκησε και κέρδισε επάξια μια από τις κυριότερες θέσεις στις ντουλάπες μας. Μπορεί η φούστα αυτή να σου θυμίζει κάτι από τένις αλλά αυτός είναι ο λόγος που τη λατρέψαμε. Το πρωί μπορείς να τη φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers κι ένα τζιν τζάκετ και το βράδυ αλλάζοντας απλά τα αθλητικά σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα να δημιουργήσεις το απόλυτο party look.

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας σε τρία διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσύ προτιμάς. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το δερμάτινο τζάκετ που είναι ότι πρέπει για να σε συνοδεύσει τα φθινοπωρινά βράδια.

Bershka online ξεπούλημα: Το passepartout κορσέ φόρεμα που δεν θα θες να αποχωριστείς με λιγότερο από 10 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το passepartout κορσέ φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και τώρα θα το βρεις με μόλις 9,59 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές για να είστε πάντα In fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτή τη φορά το μάτι μας σταμάτησε στις online προσφορές των Bershka και συγκεκριμένα σε ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Είναι γεγονός πως τα little black dresses είναι από τα πιο safe κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε όλες τις περιστάσεις μιας και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο day look.

Ένα τέτοιο κομμάτι σου παρουσιάζουμε κι εμείς που με τον κορσέ που έχει στο πάνω μέρος του θα κάνει ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο eshop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το τώρα δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το τέλειο φθινοπωρινό outfit, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μποτάκι και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share