Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Top trend στα ZARA το πιο ιδιαίτερο οβάλ τσαντάκι

Το έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

11 Σεπτεμβρίου 2020 10:48
Top trend στα ZARA το πιο ιδιαίτερο οβάλ τσαντάκι

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά απαραίτητο αξεσουάρ. Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο ιδιαίτερο τσαντάκι που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες από τα καταστήματα ZARA.

Το συγκεκριμένο στιλ έχει γίνει must, αφού όλες οι γυναίκες έχουν από ένα μικρό διακριτικό τσαντάκι στην προσωπική τους συλλογή κυρίως σε μαύρο χρώμα. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και εσείς αυτό το ιδιαίτερο τσαντάκι, με χρυσό λουράκι, που σίγουρα θα λατρέψετε.

Τόσο το σχέδιό της όσο και το χρώμα του, μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα σου. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου και να μην κάνεις υπερβολές με την εμφάνισή σου μιας και η τσάντα από μόνη της είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις από το υπόλοιπο look σου.

Φόρεσε τη κυρίως με μονόχρωμα ρούχα για μία μίνιμαλ και συγχρόνως εντυπωσιακή εμφάνιση και θα μας θυμηθείς! Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν με αυτό το slip dress από τα Stradivarius που θα σε κάνει να φαίνεσαι απλή και κομψή.

Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το τώρα μόνο με ένα κλικ εδώ!

Σούπερ προσφορές στα ZARA: Αγοράστε φόρεμα animal print μόνο με 19,99€ από 39,95

Ψάχνετε ένα φόρεμα για τις Φθινοπωρινές/Χειμερινές εμφανίσεις σας, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανε για εσάς, κατέληξε σε ένα τρομερό κομμάτι των ZARA. Πρόκειται για ένα animal print φόρεμα το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 19,99 ευρώ από 39,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα τρομερό φιδίσιο φόρεμα, το οποίο σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φοράτε είτε στη δουλειά σας, είτε στη βόλτα σας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τσαντάκι με τη χρυσή αλυσίδα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντό φόρεμα με όρθιο γιακά και δετή κορδέλα. Μακρύ μανίκι puff που καταλήγει σε μανσέτα. Ελαστική μέση. Φόδρα. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπιά. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Δείτε το φόρεμα:

ΦΟΡΕΜΑ ANIMAL PRINT
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΦΙΔΙΣΙΟ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share