Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Η&Μ τη ροζ καρό φούστα που θα απογειώσει το college look σου

Θα τη λατρέψεις!

10 Σεπτεμβρίου 2020 16:10
Βρήκαμε στα Η&Μ τη ροζ καρό φούστα που θα απογειώσει το college look σου

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ τη ροζ καρό φούστα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 19,99€.

To Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσένα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που ανήκουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έτσι και σήμερα μέσα από μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτή τη φούστα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα.

Μπορεί το college look να μην είναι στις τελευταίες τάσεις της σεζόν μιας και μιλάμε για ένα άκρως διαχρονικό look που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα αφού χαρίζει ταυτόχρονα χάρη και sexiness.

Φόρεσε την αγαπημένη σου φούστα με τα sneakers σου κι ένα ζευγάρι κάλτσες ή αν προτιμάς τις πιο "εντυπωσιακές" εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μποτάκι και να είσαι σίγουρη πως θα είσαι το επίκεντρο της βραδιάς.

Θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας καθώς και στο e shop τους. Κάν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ και σε λίγες μόνο ημέρες θα είναι στην πόρτα σου!

Αν είσαι ρομαντική και αγαπάς τα floral τότε αυτό το girly φόρεμα από τα H&M είναι το απόλυτο κομμάτι για σένα

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το πιο girly φόρεμα που αν ανήκεις στις ρομαντικές ψυχές δεν πρέπει να λείψει με τίποτα από την ντουλάπα σου.

Ποιος είπε πως το φθινόπωρο αποχωριζόμαστε τα έντονα χρώματα και γεμίζουμε τη ντουλάπα και τα συρτάρια μας με μουντά και μονόχρωμα ρούχα; Ήρθε η ώρα αυτός ο μύθος να καταρριφθεί και σύμμαχος μας για να σε πείσουμε είναι αυτό το μοναδικό floral φόρεμα.

Το Athensmagazine.gr ξέρεις πως αγαπάς τη μόδα και θέλεις πάντα να ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις γι' αυτό και καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο οικονομικά και ταυτόχρονα τα πιο στιλάτα κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion.

Έτσι και σήμερα κάνοντας μια μικρή έρευνα πέσαμε πάνω σε αυτό το φλοράλ μακρυμάνικο φόρεμα που είναι η απόλυτη επιλογή για αυτό το φθινόπωρο μιας και χαρίζει στυλ, άνεση και θηλυκότητα, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα από τα ZARA για να κρατήσεις την καλοκαιρινή σου διάθεση λιγάκι ακόμη.

Το υπέροχο αυτό φόρεμα θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας καθώς και στo eshop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share