Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σούπερ προσφορές στα ZARA: Αγοράστε φόρεμα animal print μόνο με 19,99€ από 39,95

Για τις Φθινοπωρινές/Χειμερινές εμφανίσεις σας

9 Σεπτεμβρίου 2020 11:36
Σούπερ προσφορές στα ZARA: Αγοράστε φόρεμα animal print μόνο με 19,99€ από 39,95

Ψάχνετε ένα φόρεμα για τις Φθινοπωρινές/Χειμερινές εμφανίσεις σας, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανε για εσάς, κατέληξε σε ένα τρομερό κομμάτι των ZARA. Πρόκειται για ένα animal print φόρεμα το οποίο έχει σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 19,99 ευρώ από 39,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα τρομερό φιδίσιο φόρεμα, το οποίο σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φοράτε είτε στη δουλειά σας, είτε στη βόλτα σας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τσαντάκι με τη χρυσή αλυσίδα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντό φόρεμα με όρθιο γιακά και δετή κορδέλα. Μακρύ μανίκι puff που καταλήγει σε μανσέτα. Ελαστική μέση. Φόδρα. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπιά. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένος πολυεστέρας.

Αυτή η ίνα παράγεται από την ανακύκλωση πλαστικού PET, όπως αυτό που βρίσκεται στα μπουκάλια νερού. Μετατρέποντας αυτά τα απόβλητα σε νέο πόρο, μειώνουμε την παραγωγή παρθένων πρώτων υλών και μαζί της την κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων.

Δείτε το φόρεμα:

ΦΟΡΕΜΑ ANIMAL PRINT
39,95 EUR
19,99 EUR
-45%
ΦΙΔΙΣΙΟ

Δείτε και μια ψηλόμεση φούστα από τα ZARA

Η φούστα που είναι ότι πιο μοδάτο για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ! Που θα την βρεις; Στα ZARA φυσικά!

Ήδη εδώ και καιρό οι φούστες υφή δέρματος είναι από τις κορυφαίες επιλογές τόσο των instagramer όσο και όλων των γυναικών! Αν πάλι ψάχνεις κάτι για πιο ανάλαφρες και καθημερινές εμφανίσεις σου έχουμε την εναλλακτική, ρίξε μια ματιά σε αυτή την ασύμμετρη denim φούστα από τα Bershka.

Η φούστα αυτή είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share