Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Η οντισιόν της Στέλλας και του Γιάννη που δίχασε την κριτική επιτροπή

Η μεγάλη ανατροπή!

8 Σεπτεμβρίου 2020 23:51
GNTM 3: Η οντισιόν της Στέλλας και του Γιάννη που δίχασε την κριτική επιτροπή

Μια απίστευτη ανατροπή είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Ένα ζευγάρι περπάτησε στην πασαρέλα των κριτών, ωστόσο την κοπέλα την έκοψαν. Βέβαια, ο Σκουλός τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

Όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Καράβα. Η Στέλλα πήγε για τις πρώτες λήψεις της και μίλησε για τον σύντροφό της από τον οποίο συνοδευόταν. Όταν τον είδε ο coach, τρελάθηκε και του είπε να μπει να διαγωνιστεί και εκείνος γιατί το έχει.

Και έτσι και έγινε, αφού οι κριτές τον πέρασαν με 4 «ναι». Ωστόσο, η Στέλλα κόπηκε.

Όταν βγήκαν όμως έξω, ο Δημήτρη Σκουλός τους κάλεσε και πάλι μέσα και της έδωσε wild card. Δείτε ωστόσο και την τσιγγάνα που ξετρέλανε τους κριτές με την ομορφιά της, αφού μοιάζει με την Μουλάν.

Δείτε την οντισιόν του Γιάννη και της Στέλλας:

GNTM 3: Η εξάρτηση του Παναγιώτη από το αλκοόλ και η αναπάντεχη απόφαση των κριτών

Ένας παίκτης που σίγουρα θα ξεχωρίσει στο GNTM 3 είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος με την ιστορία του συγκλόνισε τους κριτές. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πήγε να πεθάνει στη ζωή του 3 φορές.

Ο διαγωνιζόμενος μπήκε με αέρα μέσα και από το πρώτο λεπτό κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη τους, αφού όπως είπαν είχε πολύ θετική ενέργεια.

Ο Παναγιώτης, στην εξομολόγηση για τη ζωή του, είπε πως είχε πάθει εξάρτηση από το αλκοόλ και εδώ και αρκετά είναι καθαρός. Ενώ, 3 φορές στη ζωή τους πήγε να πεθάνει.

Μάλιστα, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ, που ακόμη και η Καγιά παρόλο που στο σώμα του ήταν γεμάτος τατουάζ του έδωσε το «ναι». Με την ιστορία της ωστόσο, συγκλόνισε και η Λία από την Ουκρασία που έβαλε τα κλάματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την οντισιόν του Παναγιώτη:

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share