Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το σατινέ πουκάμισο που θα σε κάνει το επίκεντρο

Θα το λατρέψεις!

7 Σεπτεμβρίου 2020 15:46
Βρήκαμε στα Bershka το σατινέ πουκάμισο που θα σε κάνει το επίκεντρο

Βρήκαμε στα Bershka το σατινέ πουκάμισο στο απόλυτο χρώμα, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 22,99€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας, αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για το τέλειο office look, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι από τα ZARA που ξεπουλάει "σαν τρελό".

Bershka: Το must have κορμάκι που θα φορεθεί από όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα η κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

 

Ροή ειδήσεων

Share