Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκπτώσεις στα Mango: Το κρουαζέ τοπ τώρα μόνο 19,99€

Μην το χάσετε!

5 Σεπτεμβρίου 2020 19:00
Εκπτώσεις στα Mango: Το κρουαζέ τοπ τώρα μόνο 19,99€

Το Athensmagazine.gr, καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για την γκαρνταρόμπα σας. Αυτό το κρουαζέ τοπ από τα Mango κοστίζει μόνο 19,99€.

Πρόκειται για ένα τοπ που σίγουρα θα λατρέψετε, αφού είναι στιλάτο και ταιριάζει με τα πάντα. Μπορεί να φορεθεί και το βράδυ για ποτό, αλλά και στο γραφείο με το κατάλληλο σακάκι ή μπλέιζερ. Συνδυάστε το με αυτό το jogger παντελόνι και κάντε εντύπωση.

Με τον έναν ώμο έξω, κάτι πολύ θηλυκό και ελκυστικό, σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα. Μπορείτε να μπείτε εδώ και να το αγοράσετε τώρα, μιας και σε αυτή την τιμή θα εξαντληθεί στο λεπτό.

Τοπ σχέδιο κρουαζέ
19,99 €(-23%)

Τσάντα shopper από τα Mango μόνο με 12,99€ - Απαραίτητη για το καλοκαίρι

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο μεγάλη και άνετη τσάντα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Είναι σε προσφορά και πλέον θα την βρείτε μόνο 12,99€ στα Mango.

Αξίζει να αγοράσετε αυτήν την τσάντα, μιας και θα σας βολέψει για τον υπόλοιπο καιρό. Είναι κομψή και σικάτη, παρά το μεγάλο της μέγεθος. Ακόμα θα την βρείτε στο πιο καλοκαιρινό χρώμα, που δεν είναι άλλο από το άσπρο. Αν δεν είναι του γούστου σας, δείτε ακόμα μια εδώ, με μόνο 9,99 ευρώ.

Μπείτε εδώ και κάντε την αμέσως δικιά σας, αφού σίγουρα σε λίγες μέρες θα έχει εξαντληθεί. Κλείνει με φερμουάρ και με μαγνητικό κούμπωμα, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε για την ασφάλεια που προσφέρει στα πράγματά σας!

Τσάντα shopper
REF. 67004472-ADHARA-LM
Ισχύουσα τιμή 12,99 €

Mango: Αγοράστε το ιδανικό τζιν για το καλοκαίρι σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 19,99 ευρώ

Mango: Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για τη ντουλάπα σας. Σήμερα, βρήκαμε το απόλυτο τζιν για το καλοκαίρι, το οποίο είναι σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 19,99 € από 29,99. Σίγουρα, θα το λατρέψετε όλες!

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας,"πέσαμε" πάνω σε ένα πράσινο τζιν, το οποίο είναι άνετο και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Επίσης, είναι δροσερό, οπότε σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα λευκό Τ - shirt που ταιριάζει απόλυτα με το τζιν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Crop σχέδιο, straight-fit, Μεσοκάβαλο, Διακοσμητικές πένσες, Ύφασμα βαμβακερό στυλ denim, Ύφασμα από βιώσιμο βαμβάκι, Δυο πλαϊνές τσέπες, Δυο εξωτερικές τσέπες πίσω, Θηλιές, Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 70.1 cm. Μήκος πλευράς 96.0 cm.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share