Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka: Το must have κορμάκι που θα φορεθεί από όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€

Θα το λατρέψεις!

4 Σεπτεμβρίου 2020 14:52
Bershka: Το must have κορμάκι που θα φορεθεί από όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα η κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Βρήκαμε στα Bershka το μίντι φόρεμα που δεν θα θες να αποχωριστείς

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το μίντι φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Είναι μίντι με λεπτές τιράντες κι ένα υπέροχο κόψιμο που αφήνει ακάλυπτο το ένα σου πόδι. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως μιλάμε για το απόλυτο κομμάτι από τη νέα collection.

Θα το βρεις σε αυτό το υπέροχο γαλάζιο χρώμα που αποτελεί την κύρια τάση της σεζόν, ειδικά αν είσαι fan των έντονων χρωμάτων, αλλά και σε κλασσικό μαύρο. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share