Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ZARA: Η τσάντα σάκος που θα κλέψει τις εντυπώσεις - Αγοράστε την μόνο με 12,99€

Η νο1 τάση του καλοκαιριού

30 Αυγούστου 2020 13:14
ZARA: Η τσάντα σάκος που θα κλέψει τις εντυπώσεις - Αγοράστε την μόνο με 12,99€

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την τσάντα σάκο που θα σας συνοδεύει σε όλες σας τις εξόδους! Κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ZARA.

Το λιλά χρώμα που έχει δίνει μια αίσθηση κομψότητας κάτι που θα αναδείξει το στιλ σας. Η τσάντα ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνιση σας.Συνδυάστε την με αυτό το τζιν φόρεμα, και κάντε εντύπωση.

Αγοράστε την με ένα κλικ εδώ, γιατί μπορεί να εξαντληθεί σε χρόνο ρεκόρ. Παρακάτω σας παραθέτουμε την περιγραφή από την ιστοσελίδα του ZARA,

ΛΙΛΑ - 6859/510

Λευκή μίνι τσάντα-σάκος. Πτυχώσεις και λεπτομέρεια σούρες στο πάνω μέρος. Λουριά ώμου. Ρυθμιζόμενο λουρί για πέρασμα χιαστί. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

MINI ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΩΣΕΙΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,99 EUR

ZARA: Μπουφάν με υφή δέρματος τώρα μόνο 15,99€ από 40€

Μιας και ο Σεπτέμβρης - και το φθινόπωρο- απέχει μια εβδομάδα, σας βρήκαμε ένα μπουφάν που δεν θα βγάζετε από πάνω σας. Θα το βρείτε στα ZARA με λιγότερο από 15,99€ από 40€.

Το Athensmagazine.gr φρόντισε να μην σας βρει απροετοίμαστες το φθινόπωρο, και οι πρώτες βροχές. Σίγουρα, αυτό το μπουφάν σε στιλ πουκάμισο είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την εποχή που μπαίνει. Αν όμως ψάχνετε κάτι διαφορετικό, δείτε και αυτό εδώ το μπουφανάκι με κρόσσια.

Με υφή δέρματος και σε χρώμα χακί, σίγουρα θα αναβαθμίσει το στιλ σας και θα απογειώσει ακόμα και την πιο απλή σας εμφάνιση. Μπείτε εδώ και αγοράστε το τώρα, πριν εξαντληθεί.

Περιγραφή

Μπουφάν με γιακά και μακρύ μανίκι. Ασορτί ύφασμα με υφή δέρματος. Μπροστινές τσέπες patch. Λεπτομέρεια απλικέ μεταλλικά τρουκ. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά σούστες.


ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,99 EUR

Τρομερές εκπτώσεις στα ZARA: Φλοράλ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια μόνο 12,99€ από 30€

Αυτό το στυλ φορέματος το βλέπουμε παντού μπροστά μας και έχει κυριαρχήσει στα social media. Σας βρήκαμε το πιο οικονομικό στα ZARA, και κοστίζει μόλις 12,99€.

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε έκπτωση εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που κάθε influencer έχει στην ντουλάπα της. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος. Αν ψάχνετε ωστόσο κάτι πιο καθημερινό, ρίξτε μια ματιά σε αυτό εδώ, που βρίσκεται επίσης σε έκπτωση.

Μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι. Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ, μιας και μπορεί να εξαντληθεί αμέσως.

Περιγραφή

Κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ. Κοντό μανίκι puff. Ύφασμα τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ
12,99 EUR

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share