Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka: Το κολλητό παντελόνι με καμπάνα που ξεπήδηξε από τις εφηβικές μας ντουλάπες κοστίζει μόλις 19,99€

Θα το λατρέψεις!

29 Αυγούστου 2020 13:41
Bershka: Το κολλητό παντελόνι με καμπάνα που ξεπήδηξε από τις εφηβικές μας ντουλάπες κοστίζει μόλις 19,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το ελαστικό κολλητό παντελόνι με καμπάνα που μοιάζει να βγήκε απ' τα 90s με λιγότερο από 20 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα μέσα από μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε ένα παντελόνι που μας θύμισε την... εφηβεία μας.

Μπορεί η μόδα των 90s να επανέρχεται δυναμικά όμως με διαφορετικούς συνδυασμούς. Το fitness look είναι αυτό που επικρατεί φέτος τόσο στις βιτρίνες όσο και στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και μπορούμε ταυτόχρονα να έχουμε άνεση και στιλ.

Το κολλητό αυτό παντελόνι είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα μιας και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ αγκαλιάζοντας το σώμα και τονίζοντας τέλεια τις καμπύλες. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους με μόλις 19,99€. Μην το σκέφτεσαι, καν'το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το στράπλες τοπ για να απογειώσεις ακόμη και την πιο αθλητική σου εμφάνιση.

Εντοπίσαμε στα Bershka το ψηλόμεσο σορτσάκι με εφέ δέρματος που έχει "τρελάνει" όλες τις γυναίκες

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το πιο στιλάτο ψηλόμεσο σορτς με εφέ δέρματος που κάνει πάταγο και θα το βρείτε με μόλις 17,99€.

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε ακόμη τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες, τα φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από την καλοκαιρινή κολεξιόν των Bershka.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους με μόλις 17,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει θραύση για να απογειώσεις το καλοκαιρινό λουκ σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share