Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εντοπίσαμε στα Bershka το ψηλόμεσο σορτσάκι με εφέ δέρματος που έχει "τρελάνει" όλες τις γυναίκες

Θα το λατρέψεις!

28 Αυγούστου 2020 19:13
Εντοπίσαμε στα Bershka το ψηλόμεσο σορτσάκι με εφέ δέρματος που έχει

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το πιο στιλάτο ψηλόμεσο σορτς με εφέ δέρματος που κάνει πάταγο και θα το βρείτε με μόλις 17,99€.

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε ακόμη τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες, τα φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από την καλοκαιρινή κολεξιόν των Bershka.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους με μόλις 17,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει θραύση για να απογειώσεις το καλοκαιρινό λουκ σου.

Το jogger παντελόνι που ερωτευτήκαμε θα το βρεις στα Bershka με λιγότερο από 20 ευρώ

Σας βρήκαμε στο online store του Bershka το απόλυτο παντελόνι του καλοκαιριού και μπορείς να το κάνεις δικό σου, με λιγότερο από 20 ευρώ.

Για να το κάνουμε την απόλυτη εμφάνιση με το τέλειο στιλ, χρειαζόμαστε τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία είναι ικανά να τραβήξουν τα βλέμματα και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το φόρεμε σε στιλ κορσέ.

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store του Bershka, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο jogger παντελόνι, το οποίο θα σε βολέψει για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις και θα σε βγάλει σε πολλές περιπτώσεις από τη δύσκολη θέση.

Μπορείς να το φορέσεις με sneakers, ακόμα και με τα πέδιλά σου και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου. Έτσι τα Bershka για ακόμα μία φορά σου βρήκαν τη λύση, και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή.

Κοστίζει 19,99 και θα το βρεις εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share