Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ZARA: Η πουκαμίσα που θα αναβαθμίσει το στιλ σου - Κοστίζει μόλις 15,99€

Ταιριάζει με τα πάντα

25 Αυγούστου 2020 09:04
ZARA: Η πουκαμίσα που θα αναβαθμίσει το στιλ σου - Κοστίζει μόλις 15,99€

Αυτή η καρό πουκαμίσα από τα ZARA, είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προστεθεί στην ντουλάπα σου. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15,99€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό πουκάμισο που θα αναβαθμίσει το στιλ σου. Μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις, όπως και αυτό το overshirt κοτλέ.

Αν δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Λευκό / Μαύρο - 4043/071

Κοντή πουκαμίσα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Λεπτομέρεια με φιόγκο και άνοιγμα στο μπροστινό μέρος.
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΡΟ VICHY Λεπτομέρεια
15,99 EUR

Zara: Το paperbag παντελόνι που θα "απογειώσει" τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις

Ψάχνετε ένα παντελόνι για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς ένα top κομμάτι από τα Zara. Μάλιστα, είναι οικονομικό, καθώς κοστίζει 25,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα χακί jogger paperbag παντελόνι, το οποίο είμαστε σίγουροι, ότι θα το λατρέψετε. Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ, αφού είναι άκρως βολικό. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την τσάντα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζεται με κορδόνι. Μπροστινές τσέπες. Τελείωμα με λάστιχο στους αστραγάλους. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 50% TENCEL™ Lyocell

Αυτή η ίνα λαμβάνεται κυρίως από το ξύλο ευκαλύπτου, από δάση που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης η οποία διασφαλίζει την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε ένα κλειστό κύκλωμα το οποίο επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του νερού και πάνω από το 99% των χημικών ουσιών και είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Ecolabel.

Δείτε το:

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share