Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτά τα πέδιλα από τα Bershka είναι πιο άνετα κι από τα αθλητικά σου

Θα τα λατρέψεις

22 Αυγούστου 2020 17:43
Αυτά τα πέδιλα από τα Bershka είναι πιο άνετα κι από τα αθλητικά σου

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το απόλυτο in fashion πέδιλο που θα φέρει την άνεση στα πόδια σου με μόλις 20,99€!

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό πέδιλο με αθλητική πλατφόρμα από την καλοκαιρινή κολεξιόν των καταστημάτων Bershka. Καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι δεν είσαι fan των flat και προτιμάς κάτι πιο βραδινό με τακούνι, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ντένιμ πέδιλο που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στα... πόδια σου!

Το τζιν με διπλή μέσα από τη νέα συλλογή των Bershka είναι το απόλυτο hot item της σεζόν

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τα καλύτερα τζιν της αγοράς που δεν θα θες να αποχωριστείς και θα σου χαρίσουν την απόλυτη άνεση.

Το τζιν είναι μια καθημερινή και άνετη επιλογή που μπορεί να αναδείξει το σώμα σας και το στιλ σας! Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων κάναμε μια στάση σε αυτό των καταστημάτων Bershka μιας και το μάτι μας κόλλησε στο κομμάτι της νέας τους κολεξιόν και δεν είναι άλλο από αυτό το ψηλόμεσο τζιν με διπλή μέσα που θα λατρέψει όλες οι γυναίκες.

Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φοράς όλη μέρα και να σε συνοδεύσει σε όλες σου τις εμφανίσεις καθώς εκτός από άνεση σου χαρίζει απόλυτο στυλ και θηλυκότητα. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Κοστίζει μόλις 29,99€! Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις προκειμένου να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα κορυφαία πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι influencers.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share