Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H&M: Το πιο άνετο σετ πιτζάμας κοστίζει λιγότερο από 15€

Μην την χάσετε

20 Αυγούστου 2020 17:55
H&M: Το πιο άνετο σετ πιτζάμας κοστίζει λιγότερο από 15€

Οι πιτζάμες πρέπει να είναι άνετες και δροσερές για να κάνουμε έναν καλό ύπνο. Σας βρήκαμε λοιπόν το καλύτερο σετ στα H&M και κοστίζει λιγότερο από 15€.

Είναι μια φαρδιά μπλούζα με το σχέδιο του Μίκι Μάους και συνοδεύεται από ένα φαρδύ σορτς. Έτσι, δεν θα σε στενεύει την ώρα που κοιμάσαι, ενώ τα σχέδια σου φτιάχνουν αυτομάτως την διάθεση. Επειδή όμως το H&M κάνει συνεχώς προσφορές, και σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι άλλο, δείτε και αυτό το δροσερό φόρεμα.

Να σημειωθεί ότι είναι βαμβακερή και μαλακή, για αυτό και είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Αγοράστε την τώρα με ένα κλικ εδώ μόνο με 14,99€.

Pyjama T-shirt and shorts
14,99 €

Ξεπούλημα στο H&M: Ολόσωμο μαγιό μόνο με 6,99€

Ψάχνετε ένα ολόσωμο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν το έχετε βρει ακόμα; Το Athensmagazine.gr το βρήκε για εσάς στα H&M και σας το προτείνει, ενώ η τιμή του είναι εξωπραγματική.

Ένα ολόσωμο είναι must κάθε καλοκαίρι και αν δεν έχετε επιχειρήσει να φορέσετε ακόμα, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα. Είναι φλοράλ, μια από τις κορυφαίες τάσεις, και πάει με τα πάντα, πόσο μάλλον με μια μαυρισμένη και ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Αν θέλετε ωστόσο μια πιο απλή επιλογή, ρίξτε μια ματιά σε αυτό εδώ που έχει ντεκολτέ V.

Κάντε το αμέσως δικό σας πριν εξαντληθεί, απλά και μόνο με ένα κλικ εδώ. Σίγουρα θα το βολευτείτε στις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού που μένουν, αλλά και στις επόμενες χρονιές.

Swimsuit High leg
6,99 €
-30%
Powder pink/Yellow floral

Πέδιλο από 30€ μόνο 9,99€ στο H&M - Τρέξτε να το προλάβετε

Το H&M έχει κατεβάσει τις τιμές και το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα ονειρικό πέδιλο με χοντρό τακούνι και λουράκι που δένει στον αστράγαλο μόνο με 9,99€ από 30€!

Είναι ένα πέδιλο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκεια ντουλάπα, και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμή σοκ. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού το τακούνι του ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν ωστόσο θέλετε ένα πιο βραδινό και λίγο πιο ψηλό, ρίξτε μια ματιά και σε αυτό εδώ.

Αναδεικνύει τέλεια το πόδι και δεν το "κόβει", αφού ο αστράγαλος είναι το κατάλληλο σημείο για να σταματάει ένα παπούτσι. Μπείτε εδώ και κάντε τα ψώνια σας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Sandals
9,99 €

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share