Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξεπούλημα στο H&M: Ολόσωμο μαγιό μόνο με 6,99€

Προλάβετε το

17 Αυγούστου 2020 19:50
Ξεπούλημα στο H&M: Ολόσωμο μαγιό μόνο με 6,99€

Ψάχνετε ένα ολόσωμο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν το έχετε βρει ακόμα; Το Athensmagazine.gr το βρήκε για εσάς στα H&M και σας το προτείνει, ενώ η τιμή του είναι εξωπραγματική.

Ένα ολόσωμο είναι must κάθε καλοκαίρι και αν δεν έχετε επιχειρήσει να φορέσετε ακόμα, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα. Είναι φλοράλ, μια από τις κορυφαίες τάσεις, και πάει με τα πάντα, πόσο μάλλον με μια μαυρισμένη και ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Αν θέλετε ωστόσο μια πιο απλή επιλογή, ρίξτε μια ματιά σε αυτό εδώ που έχει ντεκολτέ V.

Κάντε το αμέσως δικό σας πριν εξαντληθεί, απλά και μόνο με ένα κλικ εδώ. Σίγουρα θα το βολευτείτε στις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού που μένουν, αλλά και στις επόμενες χρονιές.

Swimsuit High leg
6,99 €
-30%
Powder pink/Yellow floral

Πέδιλο από 30€ μόνο 9,99€ στο H&M - Τρέξτε να το προλάβετε

Το H&M έχει κατεβάσει τις τιμές και το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα ονειρικό πέδιλο με χοντρό τακούνι και λουράκι που δένει στον αστράγαλο μόνο με 9,99€ από 30€!

Είναι ένα πέδιλο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκεια ντουλάπα, και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμή σοκ. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού το τακούνι του ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν ωστόσο θέλετε ένα πιο βραδινό και λίγο πιο ψηλό, ρίξτε μια ματιά και σε αυτό εδώ.

Αναδεικνύει τέλεια το πόδι και δεν το "κόβει", αφού ο αστράγαλος είναι το κατάλληλο σημείο για να σταματάει ένα παπούτσι. Μπείτε εδώ και κάντε τα ψώνια σας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Sandals
9,99 €

H&M: Με λιγότερο από 7€ μπορείς να αγοράσεις το πιο παιχνιδιάρικο φόρεμα

Αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Η&Μ ξεπουλάει σαν τρελό και τσακίζει ταμία με την τιμή του, η οποία είναι μόλις στα 6,99 €! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

Ένα κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ, και τιράντες που μπορείς να τις ρυθμίσεις. Σίγουρα είναι άνετο και αεράτο. Αν αγαπάτε την άνεση, δείτε εδώ την απόλυτη βερμούδα για το καλοκαίρι που κοστίζει μόνο 19,95 €

Το μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο σε μια ντουλάπα, και αν δεν έχετε κάποιο, τότε ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα στην πιο προσιτή τιμή. Βρείτε το εδώ και κάντε το δικό σας με ένα μόνο κλικ!

Short jersey dress
6,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share