Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Ουρές" στα ZARA για το cropped top με δερμάτινη υφή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Θα το λατρέψεις!

14 Αυγούστου 2020 20:52

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο όταν πάει μια γυναίκα για ψώνια και αγοράζει τα καλύτερα κομμάτια της μόδας! Αυτή την φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τα καλύτερα από το Zara! Το απόλυτο cropped top με δερμάτινη υφή μόνο με 19,95 ευρώ που θα το βρείτε αποκλειστικά στα Zara θα γίνει το αγαπημένο σας!

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το πιο οικονομικό κομμάτι της αγοράς και δεν είναι άλλο από το υπέροχο αυτό τοπ των καταστημάτων ZARA που δεν θα θες να αποχωριστείς μιας και μιλάμε για την επιτομή της άνεσης και της θηλυκότητας.

Μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους!

Μην διστάσετε να το φορέσετε με εκρηκτικούς συνδυασμούς που θα αναδείξουν την σιλουέτα σας και θα σας κάνει να μαγνητίσετε τα βλέμματα! Είναι πάντα στη μόδα και θα φορεθεί από πολλές κυρίες φέτος!

Κι αν θες να το συνδυάσεις και με τις βραδινές σου εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Zara: Η μπλούζα πόλο που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας κοστίζει μόνο 9,95 ευρώ

Η ομάδα του Athensmagazine.gr μετά από μια έρευνα αγοράς, θα σας προτείνει ένα τέλειο μπλουζάκι πόλο, το οποίο θα απογειώσει τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Το βρήκαμε στα Zara και κοστίζει μόνο 9,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία πρασινομπλέ μπλούζα πόλο ριπ, την οποία και θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ, καθώς ταιριάζει με τα πάντα. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μια mini φούστα denim που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Πόλο με γιακά και κοντό μανίκι. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE
Care for fiber: τουλάχιστον 95% από οργανικό βαμβάκι.

Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΛΟ ΡΙΠΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
9,95 EUR
ΠΡΑΣΙΝΟ / ΜΠΛΕ - 4424/807

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share