Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Stradivarius το πιο σικάτο floral φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες

Θα το λατρέψεις!

13 Αυγούστου 2020 15:04
Βρήκαμε στα Stradivarius το πιο σικάτο floral φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα Stradivarius. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα που φωνάζει από μακριά "ανεμελιά" και "καλοκαίρι" μιας και είναι ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες ή και την εργασία σου αφού προσφέρει την απόλυτη άνεση και το αέρινο ύφασμα του δεν σε αφήνει να ζεσταθείς τις ημέρες που η θερμοκρασία "χτυπάει κόκκινο". Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

"Ουρές" στα Stradiavrius για το εναλλακτικό T- shirt που θα απογειώσει το casual look σου

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το πιο λουλουδάτο Τ shirt που σίγουρα θα λατρέψεις και κοστίζει μόλις 5,99€!

Σίγουρα όλες μας έχουμε άπειρα λευκά μπλουζάκια στη ντουλάπα μας αλλά ας το παραδεχτούμε, ποτέ δεν είναι αρκετά! Το καθένα έχει και το δικό του ιδιαίτερο στυλ κι ας είναι το πιο μίνιμαλ κομμάτι μας. Άλλωστε γι' αυτό τα αγαπάμε. Γιατί είναι απλά, μίνιμαλ και συνδυάζονται με τα πάντα.

Σε μια μικρή έρευνα που κάναμε σήμερα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη λευκό Τ shirt με τη μόνη διαφορά πως αυτό έχει την πιο ανοιξιάτικη στάμπα κάτι που χαρίζει ένα ιδιαίτερο στυλ ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις μας. Ένας λόγος παραπάνω για να το λατρέψεις είναι η εκπληκτική τιμή του.

Μην το σκέφτεσαι, κανέναν δεν έβλαψε ένα ακόμη safe κομμάτι στη ντουλάπα του. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που κάνει θραύση

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share