Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka Summer Sales: Το διχτυωτό bralette που ερωτευτήκαμε κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ

Θα το λατρέψεις!

13 Αυγούστου 2020 14:40
Bershka Summer Sales: Το διχτυωτό bralette που ερωτευτήκαμε κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς και αυτή την φορά εντοπίσαμε το πιο τέλειο διχτυωτό bralette με δαντέλα που κοστίζει μόνο 9,59 ευρώ από τα Bershka και είμαστε σίγουροι πως θα το ερωτευτείς όπως κι εμείς

Το καλοκαίρι οι γυναίκες θέλουν να ακολουθούν την μόδα και μέσα από αυτήν να αναδεικνύουν το σώμα τους μιας και τα πιο ανάλαφρα ρούχα τους το επιτρέπουν.

Με αυτό το bralette θα μπορείτε να κάνετε την διαφορά με στιλ και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα! Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα φοβερό ζευγάρι πέδιλα και να κάνετε την διαφορά στο νησί! Μιλάμε για ένα από τα top hot item που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα μιας και θα απογειώσει ακόμη και την πιο μίνιμαλ εμφάνιση.

Πολλές είναι οι γυναίκες που τρελαίνονται να φοράνε bralette αφού μπορούν να τα φοράνε και με σακάκι ώστε να κάνουν ακόμα πιο θηλυκή την εμφάνιση τους! Μην νομίζεις πως το καλοκαίρι σε δεσμεύει. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να κάνεις τη βραδινή σου εμφάνιση λίγο πιο stylish με αυτό το σακάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν.

Το υπέροχο αυτό bralette θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka τη best seller βερμούδα που θα σου χαρίσει την απόλυτη άνεση

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka τη βερμούδα που θα κάνει το αθλητικό σου outfit πιο σέξι από ποτέ!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω σε αυτή τη βερμούδα και την ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Την υπέροχη αυτή βερμούδα θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρα αλλά και στο e shop τους σε 3 υπέροχα χρώματα, ροζ, λευκό και κίτρινο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 12,99€. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά από τα καταστήματα ZARA που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share