Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάνε την εμφάνισή σου λίγο πιο... wild με αυτό το κορμάκι από τα Bershka

Κοστίζει μόλις 12.99€

6 Αυγούστου 2020 14:09
Κάνε την εμφάνισή σου λίγο πιο... wild με αυτό το κορμάκι από τα Bershka

Βρήκαμε στο e shop των καταστημάτων Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα ήρθε η νέα κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 12,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

"Πανικός" στα Bershka για τη must have τσάντα στο απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την απόλυτη τσάντα για όλες σας τις εξόδους! Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ και θα τη βρείτε στο e shop των καταστημάτων Bershka!

Το λευκό χρώμα που έχει δίνει μια αίσθηση κομψότητας κάτι που θα αναδείξει το στιλ σας! Η τσάντα ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνιση σας!

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα να έχει την κατάλληλη τσάντα που θα "φοράει" από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η μόδα απαιτεί να έχετε στιλ χωρίς να ξοδέψετε όμως πολλά χρήματα!

Αν αναρωτιέστε πως θα το συνδυάσετε για να κάνετε την τέλεια casual εμφάνιση, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μίνι πλεκτό φόρεμα. Μην το σκέφτεστε, αγοράστε τη μόνο με ένα κλικ εδώ!

Bershka: Βρήκαμε τα best seller πέδιλα του καλοκαιριού που θα απογειώσουν όλες σου τις εμφανίσεις

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Bershka το απόλυτο must have πέδιλο που θα φέρει τo καλοκαίρι στα πόδια σου με μόλις 29,99€!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό ιριδίζον πέδιλο με τακούνι και λεπτό λουράκι που δένει στον αστράγαλο από την νέα καλοκαιρινή κολεξιόν των καταστημάτων Bershka. Καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών και προτιμάς κάτι πιο άνετο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο άνετη.

 

Ροή ειδήσεων

Share