Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ουρές" στα Bershka για το καρό τοπ που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες

Θα το λατρέψεις!

3 Αυγούστου 2020 16:09

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το κορυφαίο καρό μπλουζάκι - κορσέ που θα φοράς σε όλες σου τις εμφανίσεις και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα, σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε, πέσαμε πάνω σε αυτό το τοπ΄που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Σίγουρα θα το λατρέψεις όσο κι εμείς! Είναι καρό με ένα λεπτό διακριτικό φερμουάρ και το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος... Έχει δύο υπέροχα κοψίματα στα πλαϊνά που τονίζουν υπέροχα τη μέση σου! Οπότε το αποτέλεσμα είναι ένα και καθορισμένο πριν καν το φορέσεις. Θα απογειώσει κάθε καμπύλη του κορμιού σου κι εσύ θα φαίνεσαι υπέρλαμπρη.

Αν ανησυχείς για το συνδυασμό που θα μπορούσες να κάνεις θα σου συνιστούσαμε να το συνδυάσεις με ένα ξεφτισμένο mom fit τζιν μιας και είναι ένα απλό κομμάτι κι έτσι όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στο τοπ σου και θα αποκτήσεις το τέλειο outfit.

Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 17,99€!

Bershka: Βρήκαμε τα best seller πέδιλα του καλοκαιριού που θα απογειώσουν όλες σου τις εμφανίσεις

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Bershka το απόλυτο must have πέδιλο που θα φέρει τo καλοκαίρι στα πόδια σου με μόλις 29,99€!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και παρ' όλο που λατρεύουμε και αποθεώνουμε τις χειμωνιάτικες μπότες, μας έλειψαν τα ανοιχτά παπούτσια και συγκεκριμένα τα πέδιλα.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε για εσάς και σας και έκανε μια μικρή έρευνα στα e shop των αγαπημένων σας καταστημάτων, σε μια μικρή στάση λοιπόν βρήκε ένα από τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της σεζόν που θα κάνει όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Ο λόγος για το μοναδικό ιριδίζον πέδιλο με τακούνι και λεπτό λουράκι που δένει στον αστράγαλο από την νέα καλοκαιρινή κολεξιόν των καταστημάτων Bershka. Καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ! Αν πάλι δεν είσαι fan των τακουνιών και προτιμάς κάτι πιο άνετο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο άνετη.

 

Ροή ειδήσεων

Share