Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Η&Μ την πιο στιλάτη και αέρινη παντελόνα με μόλις 13,99€

Θα τη λατρέψεις!

29 Ιουλίου 2020 16:01
Βρήκαμε στα Η&Μ την πιο στιλάτη και αέρινη παντελόνα με μόλις 13,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το απόλυτο boho, floral παντελόνι που κάνει θραύση αυτή τη σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 14 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και καθημερινά ψάχνει και βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτό ακριβώς κάναμε και σήμερα και σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω σε αυτό το παντελόνι και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα αυτή τη σεζόν αφού χαρίζει την απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με τη θηλυκότητα και το στιλ. Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο αφού τόσο το κόψιμο του όσο και το floral pattern του σας επιτρέπουν άπειρους συνδυασμούς.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Η&Μ όλης της χώρας αλλά και στο eshop τους. Αγόρασε το στην εκπληκτική τιμή των 13,99€, μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα σούπερ στιλάτα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Λατρεύεις τα μίνιμαλ αξεσουάρ; Βρήκαμε στα Η&Μ το απόλυτο σετ σκουλαρικιών σε τιμή "θανάτου"

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Η&Μ τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από 25 (!) ζευγάρια σκουλαρίκια. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες από λευκές πέτρες.

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 12,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Η&Μ μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

 

Ροή ειδήσεων

Share