Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ZARA: Το πιο εντυπωσιακό μαγιό για να κλέψεις την παράσταση και στην παραλία

Θα το λατρέψεις!

29 Ιουλίου 2020 11:01
ZARA: Το πιο εντυπωσιακό μαγιό για να κλέψεις την παράσταση και στην παραλία

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το κορυφαίο και πιο εντυπωσιακό μαγιό που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες με τελική τιμή 25,95€!

Τα ZARA φημίζονται για τα μαγιό τους και όπως κάθε χρόνο, κυκλοφορούν κομμάτια που είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Σε μια σύντομη έρευνα στο διαδικτυακό τους κατάστημα πέσαμε σε αυτό το υπέροχο λευκό ολόσωμο μαγιό που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους. Είναι κολακευτικό για όλα τα σωματότυπα και το ιδιαίτερο κόψιμο του βαθύ ντεκολτέ και βολάν είναι αυτό που μας έκανε να το ερωτευτούμε μιας και μπορούμε να το φορέσουμε και σαν κορμάκι για μια βραδινή μας έξοδο!

Προλάβετε γιατί όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβαίνουν και οι τιμές. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους και μπορείτε να το κάνετε δικό σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι να το συνδυάσετε για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας εμφάνιση στην παραλία, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κιμονό και να είστε σίγουρες πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

ZARA Online ξεπούλημα: Το must φόρεμα του καλοκαιριού κοστίζει μόλις 15,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε έκπτωση εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα ZARA. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα που φωνάζει από μακριά "ανεμελιά" και "καλοκαίρι" μιας και είναι ιδανικό για τις πρωινές σου βόλτες ή και την εργασία σου αφού προσφέρει την απόλυτη άνεση και το αέρινο ύφασμα του δεν σε αφήνει να ζεσταθείς τις ημέρες που η θερμοκρασία "χτυπάει κόκκινο". Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share