Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Πανικός" στα ZARA για το πλεκτό φόρεμα με βολάν που θα σε κάνει την απόλυτη σταρ του καλοκαιριού

Θα το λατρέψεις!

26 Ιουλίου 2020 10:52

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα.

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα ZARA. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα που φωνάζει από μακριά "ανεμελιά" και "καλοκαίρι" μιας και είναι ιδανικό για τις βραδινές σου βόλτες αφού προσφέρει την απόλυτη άνεση και το αέρινο πλεκτό ύφασμα του δεν σε αφήνει να ζεσταθείς τις ημέρες που η θερμοκρασία "χτυπάει κόκκινο". Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Το πιο δροσερό κορμάκι βρίσκεται στα ZARA - Κοστίζει μόλις 9,99€

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς στα καταστήματα ZARA το απόλυτο κορμάκι για το καλοκαίρι, με απλικέ μαργαρίτες, που θα σε κάνουν να λάμψεις.

Το συγκεκριμένο κορμάκι μας τράβηξε την προσοχή για το υπέροχο κόψιμο του, το ύφασμα που αγκαλιάζει τέλεια τις γυναικείες καμπύλες και φυσικά τις μαργαρίτες που λάμπουν. Μπορείς να το φορέσεις το βράδυ με ένα απλό πέδιλο και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, μιας και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ακόμα ένα εξαίρετο κομμάτι σε έκπτωση, μετά από αυτά τα 4 τζιν, με τα οποία θα μπορούσε να συνδυαστεί.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ, αφού η τιμή του είναι μόλις 9,99€. Είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή, αφού δεν χρειάζεται πολύ styling. Αρκεί μόνο αυτό για να κάνεις την καλύτερη εμφάνιση.

ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΕ ΑΠΛΙΚΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ
9,99 EUR

Zara: Φούστα με καστόρινη όψη μόνο με 7,99€

Θέλετε να αγοράσετε μια φούστα, που θα τραβήξει τα βλέμματα. Η ομάδα του Athensmagazine.gr μετά από έρευνα αγοράς, βρήκε για εσάς την πιο hot φούστα στα Zara, για τις εμφανίσεις σας, με μόνο 7,99€!

Πρόκειται για μια μίνι φούστα σε όψη καστόρινη και animal print σχέδιο, η οποία εκτός από άνετη και σικάτη, είναι και η απόλυτη τάση φέτος.

Μπορείτε να την φορέσετε το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα, αλλά και να αναδείξετε την wild πλευρά σας. Ακόμα μπορείτε να την συνδυάσετε και με αυτό εδώ το φλατ πέδιλο, του ίδιου ομίλου. Μπείτε εδώ και αγοράστε την μόνο με ένα κλικ.

ΛΕΟΠΑΡ - 2712/160

Μίνι φούστα σε γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share