Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αγαπάς το σατέν; Τότε σίγουρα θα ερωτευτείς αυτό το μίντι lingerie φόρεμα από τα Stradivarius

Κοστίζει μόλις 19,99€

25 Ιουλίου 2020 16:14
Αγαπάς το σατέν; Τότε σίγουρα θα ερωτευτείς αυτό το μίντι lingerie φόρεμα από τα Stradivarius

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Stradivarius το σατέν φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Είναι μίντι με λεπτές τιράντες κι ένα υπέροχο κόψιμο που αφήνει ακάλυπτο το ένα σου πόδι. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως μιλάμε για το απόλυτο κομμάτι από τη νέα summer collection.

Θα το βρεις σε αυτό το υπέροχο καμηλό χρώμα που αποτελεί την κύρια τάση της σεζόν, ειδικά αν είσαι fan των έντονων χρωμάτων. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Stradivarius: Τα σκουλαρίκια που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers κοστίζουν μόλις 5,99€

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από εννιά ζευγάρια σκουλαρίκια από ρητίνη. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες λευκές ή γαλάζιες.

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share