Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H&M: Με λιγότερο από 7€ μπορείς να αγοράσεις το πιο παιχνιδιάρικο φόρεμα

Είναι σε έκπτωση και το θέλουμε απεγνωσμένα!

19 Ιουλίου 2020 20:50
H&M: Με λιγότερο από 7€ μπορείς να αγοράσεις το πιο παιχνιδιάρικο φόρεμα

Αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Η&Μ ξεπουλάει σαν τρελό και τσακίζει ταμία με την τιμή του, η οποία είναι μόλις στα 6,99 €! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

Ένα κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ, και τιράντες που μπορείς να τις ρυθμίσεις. Σίγουρα είναι άνετο και αεράτο. Αν αγαπάτε την άνεση, δείτε εδώ την απόλυτη βερμούδα για το καλοκαίρι που κοστίζει μόνο 19,95 €

Το μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο σε μια ντουλάπα, και αν δεν έχετε κάποιο, τότε ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα στην πιο προσιτή τιμή. Βρείτε το εδώ και κάντε το δικό σας με ένα μόνο κλικ!

Short jersey dress
6,99 €

H&M "τρελό" ξεπούλημα: Ονειρικό πέδιλο με χοντρό τακούνι μόνο με 10,99€

Το H&M έχει κατεβάσει τις τιμές του και πραγματικά είναι αδιανόητες. Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα ονειρικό πέδιλο με χοντρό τακούνι και λουράκι που δένει στον αστράγαλο μόνο με 10,99€!

Είναι ένα πέδιλο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναίκεια ντουλάπα, και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμή σοκ. Φοριέται όλες τις εποχές, από καλοκαίρι μέχρι και χειμώνα, με καλσόν βέβαια.

Αναδεικνύει τέλεια το πόδι και δεν το "κόβει", αφού ο αστράγαλος είναι το κατάλληλο σημείο για να σταματάει ένα παπούτσι. Θα σας συνοδεύει σε όλες τις νυχτερινές σας εξόδους, για αυτό και πρέπει να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί. Φορέστε το με αυτό το φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς, και κάντε την πιο hot εμφάνιση. Μπείτε εδώ και κάντε τα ψώνια σας!

Platform sandals
10,99 €

H&M: Πλατφόρμα με 11,99€ από 30€ - Το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στα H&M το καλοκαιρινό παπούτσι που θα μονοπωλήσει φέτος το καλοκαίρι, στην πιο οικονομική τιμή. Κοστίζει μόλις 11,99 ευρώ!

Οι πλατφόρμες κάνουν δυναμικό comeback φέτος και θα φορεθούν πολύ, αφού όλες οι γυναίκες τις αγαπάμε, μιας και είναι άνετες αλλά και στυλάτες. Σας βρήκαμε λοιπόν αυτή την πλατφόρμα - σανδάλι, που σίγουρα θα λατρέψετε και μαζί με αυτό το λευκό τοπ, που κάνει μόνο 1,99 ευρώ, μυρίζουν καλοκαίρι!

Είναι σε έκπτωση,και θα την κάνετε δικιά σας κάνοντας ένα κλικ εδώ, εάν δεν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα H&M. Ταιριάζει με τα πάντα και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Wedge-heeled sandals
11,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share