Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zara: Αγοράστε την τέλεια βερμούδα ρουστίκ μόνο με 22,95 €

Θα τη λατρέψετε!

12 Ιουλίου 2020 11:45
Zara: Αγοράστε την τέλεια βερμούδα ρουστίκ μόνο με 22,95 €

Θέλετε να αγοράσετε μία βερμούδα αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια "έρευνα" αγοράς και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara σε σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 22,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια εκρού ρουστίκ βερμούδα, η οποία είναι άνετη, δροσερή και σίγουρα θα τη φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το σατέν τοπ που ταιριάζει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψηλόμεση βερμούδα από ύφασμα με μείγμα λινού. Λάστιχο στη μέση με ρυθμιζόμενη δετή κορδέλα. Τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE

Care for fiber: τουλάχιστον 50% ECOVERO™ Viscose.
Αυτή η βισκόζη λαμβάνεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της.

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΡΟΥΣΤΙΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΕΚΡΟΥ / ΣΤΑΧΤΙ

Δείτε και ένα φόρεμα σατινέ από τα Zara

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα φόρεμα σατινέ που είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Τώρα θα το βρείτε μόνο 12,99€ από 26€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα στιλάτες. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων ZARA πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, και να αναβαθμίσει το look σας. Συνδυάστε το με αυτό το σικ πέδιλο με διαφάνεια, και κάντε τη απόλυτη εμφάνιση. Μπείτε εδώ και κάντε το άμεσα δικό σας.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕ Λεπτομέρεια
12,99 EUR

Μαύρο - 8741/042

Φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι. Τσέπη patch μπροστά. Κορδόνι προσαρμογής στη μέση. Κάτω μέρος με ανοίγματα

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share