Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H&M: Πλατφόρμα με 11,99€ από 30€ - Το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι

Μην τη χάσετε!

10 Ιουλίου 2020 21:55
H&M: Πλατφόρμα με 11,99€ από 30€ - Το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στα H&M το καλοκαιρινό παπούτσι που θα μονοπωλήσει φέτος το καλοκαίρι, στην πιο οικονομική τιμή. Κοστίζει μόλις 11,99 ευρώ!

Οι πλατφόρμες κάνουν δυναμικό comeback φέτος και θα φορεθούν πολύ, αφού όλες οι γυναίκες τις αγαπάμε, μιας και είναι άνετες αλλά και στυλάτες. Σας βρήκαμε λοιπόν αυτή την πλατφόρμα - σανδάλι, που σίγουρα θα λατρέψετε και μαζί με αυτό το λευκό τοπ, που κάνει μόνο 1,99 ευρώ, μυρίζουν καλοκαίρι!

Είναι σε έκπτωση,και θα την κάνετε δικιά σας κάνοντας ένα κλικ εδώ, εάν δεν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα H&M. Ταιριάζει με τα πάντα και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Wedge-heeled sandals
11,99 €

Σανδάλι στα H&M μόνο με 4,99€ - Τρέξτε να το προλάβετε

Βρήκαμε για σένα το σανδάλι του φετινού καλοκαιριού από τα H&M, το οποίο δεν θα αποχωρίζεσαι. Κοστίζει μόλις 4,99€ και φοριέται παντού.

Κοιτάζοντας τις προσφορές της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μοναδικά σανδάλια, που μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Ταίριαξε το με αυτή την φούστα και κλέψε τις εντυπώσεις.

Μπορεί να είναι φλατ και απλό, αλλά επιβάλλεται το καλοκαίρι. Έχει λουράκι που δένει στον αστράγαλο, είναι άνετο και στιλάτο. Θα το βρεις σε 5 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξεις ποιο ταιριάζει με τα ρούχα σου. Μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα με ένα κλικ εδώ.

Sandals
4,99 €

H&M: Εσώρουχο με δαντέλα μόνο με 1,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε ένα από τα πιο οικονομικά εσώρουχα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά. Θα το βρείτε σε πολλά χρώματα στο H&M.

Έχει δαντέλα στην μέση και όπως φαντάζεστε αναδεικνύει τέλεια την θηλυκότητά σας. Μπορείτε να το φορέσετε και νιώσετε άνετες, μιας και δεν σφίγγει καθόλου. Αν ψάχνετε και μαγιό, έχουμε να σας προτείνουμε αυτό το ολόσωμο πάλι από τα H&M, που έχει τιμή έκπληξη.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν προσεγμένα εσώρουχα, γιατί κυρίως μέσα σε αυτά νιώθουν και οι ίδιες ακόμα καλύτερα. Είναι η ευκαιρία λοιπόν να αγοράσετε όσα θέλετε, μιας και το ένα κοστίζει μόνο 1,99€.

Εμπλουτίστε λοιπόν την ντουλάπα σας, αφού θα το βρείτε σε άκρως καλοκαιρινά χρώματα. Μπείτε εδώ και κάντε τα όλα δικά σας τώρα!

Lace thong briefs
1,99€

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share