Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Zara προσφορές: Αγοράστε το παντελόνι culotte μόνο με 17,99 ευρώ από 25,95

Έχει τέλειο χρώμα!

7 Ιουλίου 2020 10:14
Zara προσφορές: Αγοράστε το παντελόνι culotte μόνο με 17,99 ευρώ από 25,95

Θέλετε να αγοράσετε ένα παντελόνι αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια "έρευνα" αγοράς και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara. Είναι σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ από 25,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα ροζ παντελόνι culotte, το οποίο είναι δροσερό, άνετο και σίγουρα θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τη μπλούζα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Ψηλόμεσο παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι. Μπροστινές τσέπες. Λεπτομέρεια πιέτες στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: τουλάχιστον 30% TENCEL™ Lyocell.

Αυτή η ίνα λαμβάνεται κυρίως από το ξύλο ευκαλύπτου, από δάση που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης η οποία διασφαλίζει την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε ένα κλειστό κύκλωμα το οποίο επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση του νερού και πάνω από το 99% των χημικών ουσιών και είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Ecolabel.

Δείτε το:

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CULOTTEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
17,99 EUR
-30%
ΡΟΖ - 8372/020

Δείτε επίσης και το απόλυτο παπούτσι από τα Zara που ταιριάζει με το παντελόνι

Η απόλυτη γόβα που όλες οι γυναίκες αγαπήσαμε και αποτελεί ακόμα μια κορυφαία τάση της μόδας, βρίσκεται στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Βρείτε την στα ZARA μόνο με 15,99€!

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσεις και οι πρώτες προσφορές είναι και οι καλύτερες. Το Athensmagazine.gr τις βρίσκει καθημερινά και σας τις προτείνει. Σήμερα, βρήκαμε το παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας, όπως και αυτό εδώ το μπλουζάκι που κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ.

Μην χάνετε χρόνο, είναι ένα κομμάτι που έχει τρελή ζήτηση για αυτό και μπορεί να μην την βρείτε. Μπείτε τώρα εδώ και αγοράστε την άμεσα, ώστε να μπορέσετε να την ευχαριστηθείτε όλο το καλοκαίρι. Κολακεύει το πόδι και αναδεικνύει την σιλουέτα σας, ενώ αναβαθμίζει και την εμφάνιση σας.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΑΠΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ANIMAL PRINT
15,99€

Παπούτσι με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: μαύρο, λευκό και φίδι. Συνδυασμός στο εξωτερικό μέρος με διαφανές

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share