Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το απόλυτο φόρεμα από τα ZARA - Κοστίζει μόνο 9,99€

Αγοράστε το τώρα

5 Ιουλίου 2020 14:30
Το απόλυτο φόρεμα από τα ZARA - Κοστίζει μόνο 9,99€

Αυτό το φόρεμα από τα Zara ξεπουλάει σαν τρελό και είναι η απόλυτη τάση της μόδας, μιας και είναι πλισέ και φλοράλ με φουσκωτά μανίκια.

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς καθημερινά τα καλύτερα κομμάτια, και σας τα προτείνει. Ένα από αυτά είναι και αυτό το ονειρικό φόρεμα, που κοστίζει μόλις 9,99€. Βλέπουμε παντού να φοριούνται τέτοια φορέματα φέτος, και ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και εσείς ένα. Συνδυάστε το με αυτό εδώ το παπούτσι με διαφάνεια, και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Το ύφασμα του είναι τέτοιο, ώστε να μην σε βαραίνει και να μην σε ζεσταίνει, τώρα που η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Μπείτε εδώ και αποκτήστε το τώρα πριν εξαντληθεί!

ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΒΟΛΑΝ
9,99 EUR

"Χαμός" στα ZARA: Φόρεμα σατινέ μόλις 12,99€ από 26€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα φόρεμα σατινέ που είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Τώρα θα το βρείτε μόνο 12,99€ από 26€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα στιλάτες. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων ZARA πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, και να αναβαθμίσει το look σας. Συνδυάστε το με αυτό το σικ πέδιλο με διαφάνεια, και κάντε τη απόλυτη εμφάνιση. Μπείτε εδώ και κάντε το άμεσα δικό σας.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕ Λεπτομέρεια
12,99 EUR

Μαύρο - 8741/042

Φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι. Τσέπη patch μπροστά. Κορδόνι προσαρμογής στη μέση. Κάτω μέρος με ανοίγματα

Εκπτώσεις στα Zara: Αγοράστε τοπ μόνο με 12,99 € από 25,95

Θέλετε να αγοράσετε ένα τοπ αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια "έρευνα" αγοράς και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara. Είναι σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 12,99 € από 25,95.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα κοραλλί τοπ με διάτρητα κεντήματα, το οποίο θα κάνει ξεχωριστές τις εμφανίσεις σας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το σορτς που ταιριάζει απόλυτα.

Πρόκειται για ένα τοπ με μεγάλο ντεκολτέ και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε λάστιχο. Λεπτομέρεια με διάτρητα κεντήματα και βολάν. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΤΟΠ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΚΟΡΑΛΛΙ

 

Ροή ειδήσεων

Share