Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Stradivarius: Τα σκουλαρίκια που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers κοστίζουν μόλις 5,99€

Προλάβετε τα!

4 Ιουλίου 2020 18:48
Stradivarius: Τα σκουλαρίκια που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers κοστίζουν μόλις 5,99€

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Stradivarius τα πιο σικάτα σκουλαρίκια που λάτρεψαν όλες οι διάσημες και έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο σικάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion με την τελευταία λέξη της μόδας!

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο ρούχο ή παπούτσι αλλά ένα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από εννιά ζευγάρια σκουλαρίκια από ρητίνη. Είναι όλα στις αποχρώσεις του χρυσού και σε κάποια θα βρεις λεπτομέρειες λευκές ή γαλάζιες.

Είναι όλα μοναδικά και φυσικά ευκολοφόρετα μιας και συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα και στυλ και μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ! Και το καλύτερο δεν το στο είπαμε ακόμη... Κοστίζουν μόλις 5,99€!

Αγόρασε τα από το e shop των καταστημάτων Stradivarius μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι προτιμάς τις πιο... ροκ εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια από τα καταστήματα Bershka!

Stradivarius: Το λουλουδένιο τοπ με έναν ώμο είναι το must have κομμάτι για τις καλοκαιρινές σου εξόδους

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το πιο καλοκαιρινό φλοράλ μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην έχουμε την άνεση να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων όπως πριν, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το all time classic τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" καλοκαίρι! Ακόμη το σκέφτεσαι; Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share