Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το λουλουδένιο τοπ με έναν ώμο είναι το must have κομμάτι για τις καλοκαιρινές σου εξόδους

Κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ!

2 Ιουλίου 2020 21:43
Stradivarius: Το λουλουδένιο τοπ με έναν ώμο είναι το must have κομμάτι για τις καλοκαιρινές σου εξόδους

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius το πιο καλοκαιρινό φλοράλ μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να μην έχουμε την άνεση να χαζέψουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων όπως πριν, μπορούμε όμως να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το all time classic τζιν.

.Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" καλοκαίρι! Ακόμη το σκέφτεσαι; Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Το μίνιμαλ φόρεμα που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει λιγότερο από 20€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Stradivarius το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίντι, με λεπτές τιράντες και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε δύο υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share