Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Χαμός" για αυτή την τσάντα από τα H&M - Από 25€ μόνο 9,99€

Πάει με τα πάντα

2 Ιουλίου 2020 16:22

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά απαραίτητο αξεσουάρ. Το Athensmagazine.gr βρήκε μια κλασική και σικ επιλογή στην πιο χαμηλή τιμή, μόνο στα H&M.

Το συγκεκριμένο στιλ έχει γίνει must, αφού όλες οι γυναίκες έχον από μια στην προσωπική τους συλλογή κυρίως σε μαύρο χρώμα. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και εσείς αυτή την κλασική τσάντα ώμου, με χρυσό λουράκι, που σίγουρα θα λατρέψετε. Συνδυάστε την με αυτή την φούστα από τα H&M, που κοστίζει λιγότερο από 8 ευρώ.

Είναι σουέτ και έχει επιπλέον υφή δέρματος, ενώ το χρυσό λουράκι είναι αυτό που της δίνει το κάτι παραπάνω. Βρείτε την μόνο με 9,99 ευρώ και αποκτήστε την τώρα κάνοντας ένα κλικ εδώ! Δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Shoulder bag
9,99 €

Ολόσωμη φόρμα από τα H&M μόνο με 6,99€ - Άνετη και στιλάτη

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο οικονομική στράπλες ολόσωμη φόρμα στα Η&Μ, και κοστίζει μόλις 6,99€!

Μπορεί να φορεθεί παντού, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ποιο παντελόνι ταιριάζει με ποια μπλούζα. Είναι στιλάτη, με animal print μοτίβο, και άνετη, που σημαίνει ότι θα σας συνοδεύει όλο το καλοκαίρι. Συνδυάστε την με αυτό το σανδάλι, που κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ.

Είναι ελαστική και ταιριάζει σε όλους τους τύπους σωμάτων. Μην χάσετε την ευκαιρία μπείτε εδώ και αγοράστε την τώρα.

Strapless playsuit
6,99 €.

H&M: Εσώρουχο με δαντέλα μόνο με 1,99€

Το Athensmagazine.gr βρήκε ένα από τα πιο οικονομικά εσώρουχα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά. Θα το βρείτε σε πολλά χρώματα στο H&M.

Έχει δαντέλα στην μέση και όπως φαντάζεστε αναδεικνύει τέλεια την θηλυκότητά σας. Μπορείτε να το φορέσετε και νιώσετε άνετες, μιας και δεν σφίγγει καθόλου. Αν ψάχνετε και μαγιό, έχουμε να σας προτείνουμε αυτό το ολόσωμο πάλι από τα H&M, που έχει τιμή έκπληξη.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν προσεγμένα εσώρουχα, γιατί κυρίως μέσα σε αυτά νιώθουν και οι ίδιες ακόμα καλύτερα. Είναι η ευκαιρία λοιπόν να αγοράσετε όσα θέλετε, μιας και το ένα κοστίζει μόνο 1,99€.

Εμπλουτίστε λοιπόν την ντουλάπα σας, αφού θα το βρείτε σε άκρως καλοκαιρινά χρώματα. Μπείτε εδώ και κάντε τα όλα δικά σας τώρα!

Lace thong briefs
1,99€

 

Ροή ειδήσεων

Share