Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Bershka: H ασύμμετρη denim φούστα με σκισίματα είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Θα τη λατρέψεις!

2 Ιουλίου 2020 14:42
Bershka: H ασύμμετρη denim φούστα με σκισίματα είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την ιδανική τζιν φούστα για κάθε τύπο γυναίκας! Συνδυάζεται με τα πάντα και έχει τιμή σοκ αφού κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα Bershka θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα αλλά και η φιγούρα σου σικ!

Το τζιν ύφασμα καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Πέρα από τις τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι σε γραμμή Α και στη μέση στενή αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το denim υλικό σου δίνει την άνεση να το συνδυάζεις με τα πάντα πετυχαίνοντας πάντα στιλάτες εμφανίσεις! Μην το σκέφτεσαι, κάντη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις με την απόλυτη καλοκαιρινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν κάνουν θραύση.

Bershka: Το φόρεμα που κατέβηκε από τα... "αστέρια" και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το φόρεμα που κατέβηκε από τα... αστέρια και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers με λιγότερο από 10 ευρώ!

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα Bershka. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα από τούλι που το pattern του είναι εμπνευσμένο από το ζωδιακό κύκλο. Το λατρέψαμε και βρήκαμε τρόπο να το φοράμε όλη μέρα, κάνοντας το λίγο πιο casual για τις πρωινές μας βόλτες. Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share