Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Πανικός" στα Stradivarius: Το denim μπικίνι που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες σε τιμή "θανάτου"

Θα το λατρέψεις!

1 Ιουλίου 2020 12:58

Ψάχνετε ένα μαγιό στιλάτο και στην πιο οικονομική τιμή; Το Athensmagazine.gr έχει βρει για εσάς το καλύτερο denim μπικίνι που προκαλεί φρενίτιδα στα καταστήματα Stradivarius.

Αυτό το μαγιό μπορεί να τονίσει τέλεια το σώμα σας και να το αναδείξει, αφού είναι push up. Μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτό το καφτάνι που κοστίζει 9,99€ και να κλέψετε τα βλέμματα στην παραλία.

Προλάβετε γιατί όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία θα ανεβαίνουν και οι τιμές. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας καθώς και στο e shop τους.

Προσοχή! Τα μπικίνι πωλούνται σε δύο ξεχωριστά κομμάτια, στο πάνω και το κάτω μέρος. Εδώ θα βρείτε το πάνω μέρος, ενώ εδώ το κάτω.

Stradivarius: Το μίνιμαλ φόρεμα που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει λιγότερο από 20€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Stradivarius το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίντι, με λεπτές τιράντες και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε δύο υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share