Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka: Βγαλμένο από τα 80's αυτό το φόρεμα με βάτες και ζώνη - Κοστίζει 9,99 €

Θα το εγκρίνει και η... μαμά σου!

29 Ιουνίου 2020 12:15
Bershka: Βγαλμένο από τα 80's αυτό το φόρεμα με βάτες και ζώνη - Κοστίζει 9,99 €
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Bershka έκαναν την διαφορά και κυκλοφόρησαν το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού, με επιρροές από τα 80's! Έχει βάτες και ζώνη, και το καλύτερο από όλα είναι η τιμή του, αφού μπορείς να το εντάξεις στη ντουλάπα σου μόνο με 9,99 €!

Θα το βρεις σε μπλε ανοιχτό και με print ζέβρας, το οποίο και θα αναδείξει το μαύρισμά σου. Πάει και σε ξανθές και σε μελαχρινές, και με ένα ζευγάρι σανδάλια μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο νησί ή και την πόλη. Αν πάλι θες να το φορέσεις με αθλητικά, δες δες εδώ τα κατάλληλα.

Η εταιρία το περιγράφει ως: «Κοντό αμάνικο φόρεμα με βάτες, στρογγυλή λαιμόκοψη και ζώνη.» Μάλιστα, κυκλοφορεί από XS έως και L. Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Βρείτε το εδώ

Bershka: Το φόρεμα που κατέβηκε από τα... "αστέρια" και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το φόρεμα που κατέβηκε από τα... αστέρια και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers με λιγότερο από 10 ευρώ!

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα Bershka. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα από τούλι που το pattern του είναι εμπνευσμένο από το ζωδιακό κύκλο. Το λατρέψαμε και βρήκαμε τρόπο να το φοράμε όλη μέρα, κάνοντας το λίγο πιο casual για τις πρωινές μας βόλτες. Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share