Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγοράστε την πιο hot μίνι φούστα από τα Zara - Κοστίζει 12,99€ από 19,95

Τρομερή προσφορά!

28 Ιουνίου 2020 13:27
Αγοράστε την πιο hot μίνι φούστα από τα Zara - Κοστίζει 12,99€ από 19,95
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να αγοράσετε μια φούστα, αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς την πιο hot φούστα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Κοστίζει 12,99€ από 19,95 και θα τη βρείτε στα Zara.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια μίνι φούστα με βολάν, η οποία θα απογειώσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τοπ που ταιριάζει απόλυτα.

Πρόκειται για μια ψηλόμεση μίνι φούστα που έχει λεπτομέρεια με σούρες και βολάν. Το κλείσιμο είναι στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Αν θέλετε να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Δείτε και μια ολόσωμη φόρμα από τα Zara

Θέλετε να αγοράσετε μία άνετη ολόσωμη φόρμα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα που σίγουρα θέλετε να έχετε στη ντουλάπα σας. Τη βρήκαμε στα Zara και είναι στη σούπερ τιμή των 19,99€ από 29,95.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια ριχτή μαύρη/εκρού ολόσωμη φόρμα με γιακά, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Έχει λάστιχο στη μέση και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μαύρο πέδιλο που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Ολόσωμη φόρμα με γιακά, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Λάστιχο στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Αν θέλετε να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE
Care for fiber: βισκόζη Join Life. Αυτή η ίνα προέρχεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε εγκαταστάσεις που πληρούν τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνικές της ΕΕ (Βest Available Techniques - EU BAT), απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μειώνουν τις εκπομπές και τη δημιουργία αποβλήτων.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΡΙΧΤΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
19,99 EUR
-30%

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share