Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Zara σούπερ προσφορά: Αγοράστε φαρδύ παντελόνι μόνο με 15,99€ από 29,95

"Τρέξτε" να το αγοράσετε πριν βγει sold out!

27 Ιουνίου 2020 14:57
Zara σούπερ προσφορά: Αγοράστε φαρδύ παντελόνι μόνο με 15,99€ από 29,95
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να αγοράσετε ένα φαρδύ παντελόνι, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara που είναι σε προσφορά. Κοστίζει 15,99€ από 29,95.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα εκρού φαρδύ παντελόνι, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Είναι άνετο, δροσερό και σίγουρα κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ τη μπλούζα που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι. Μπροστινές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΦΑΡΔΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
15,99 EUR
-45%
ΕΚΡΟΥ

Δείτε επίσης μια εμπριμέ ολόσωμη φόρμα από τα ZARA

Θέλετε να αγοράσετε μία άνετη ολόσωμη φόρμα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα που σίγουρα θέλετε να έχετε στη ντουλάπα σας. Τη βρήκαμε στα Zara και είναι στη σούπερ τιμή των 19,99€ από 29,95.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια ριχτή μαύρη/εκρού ολόσωμη φόρμα με γιακά, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Έχει λάστιχο στη μέση και κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το μαύρο πέδιλο που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Ολόσωμη φόρμα με γιακά, V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Λάστιχο στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Αν θέλετε να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE
Care for fiber: βισκόζη Join Life. Αυτή η ίνα προέρχεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Παράγεται σε εγκαταστάσεις που πληρούν τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνικές της ΕΕ (Βest Available Techniques - EU BAT), απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μειώνουν τις εκπομπές και τη δημιουργία αποβλήτων.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΡΙΧΤΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
19,99 EUR
-30%

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share