Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka online ξεπούλημα: Η πιο άνετη πουά ολόσωμη φόρμα κοστίζει μόλις 9,99€

Θα τη λατρέψεις!

26 Ιουνίου 2020 14:28
Bershka online ξεπούλημα: Η πιο άνετη πουά ολόσωμη φόρμα κοστίζει μόλις 9,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την πιο σέξι και άνετη ολόσωμη φόρμα στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Το πουά αυτή φόρμα είναι η πιο safe επιλογή για τις βραδινές σου εξόδους και όχι μόνο και η συγκεκριμένη φόρμα με το ιδιαίτερο κόψιμο της, τις σούρες στο στήθος και τις λεπτές τιράντες είναι αυτή που θα σε κάνει το απόλυτο θηλυκό και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει τις καμπύλες σου όπως ακριβώς πρέπει.

Θα τη βρεις στα καταστήματα Bershka όλης της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόλις 9,99€! Αγόρασε την εδώ μόνο με ένα κλικ!

Αν πάλι προτιμάς τα φορέματα, ρίξε μια ματιά σε αυτό το αέρινο, girly φόρεμα από τα H&M!

Bershka: Βρήκαμε τα πιο στιλάτα και άνετα αθλητικά παπούτσια με λιγότερο από 20 ευρώ

Αυτά είναι η νέα τάση της σεζόν! Τα στιλάτα, αθλητικά παπούτσια που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τον τελευταίο καιρό τα αθλητικά sneakers έχουν αλλάξει θέση στη ντουλάπα μας και δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο! Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι και υπέροχοι!

Γι αυτό κι εμείς κάναμε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και κάναμε μια στάση σε αυτό των Stradivarius όταν πέσαμε πάνω σε αυτά τα αθλητικά.

Θα τα βρεις σε δυο μοναδικά χρώματα για να διαλέξεις όποιο εσένα σου αρέσει περισσότερο. Μην αργείς, αγόρασε τα μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Κι αν σκέφτεσαι πως θα ολοκληρώσεις το τέλειο αθλητικό outfit, ρίξε μια ματιά σε αυτή την υπέροχη βερμούδα από τα καταστήματα Bershka.

 

Ροή ειδήσεων

Share