Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκπτώσεις από τα ZARA - Τζιν φούστα μόνο με 9,99€

Μην την χάσετε

26 Ιουνίου 2020 10:46
Εκπτώσεις από τα ZARA - Τζιν φούστα μόνο με 9,99€

Η ομάδα του Athensmagazine.gr μετά από έρευνα αγοράς, βρήκε για εσάς την πιο οικονομική φούστα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Θα τη βρείτε στα Zara μόνο με 9,99€!

Είναι τζιν και ψηλόμεση και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το τοπ που ταιριάζει απόλυτα.

Φορέστε την στο νησί με ένα φλατ πέδιλο και με την ηλιοκαμένη σας θα κάνετε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις. Αγοράστε την με ένα κλικ εδώ, πριν εξαντληθεί.

Περιγραφή

Ψηλόμεση φούστα με πλαϊνές τσέπες κρυφές στη ραφή. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα και άνοιγμα μπροστά. Λεπτομέρεια συνδυασμένη ζώνη σε αντίθεση. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

ΦΟΥΣΤΑ ΝΤΕΝΙΜ ΜΕ ΖΩΝΗ Λεπτομέρεια
9,99 EUR.

Αγοράστε την πιο περιζήτητη μπλούζα από τα Zara - Κοστίζει 9,95 €

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, μετά από μια έρευνα αγοράς, βρήκε το ιδανικό μπλουζάκι για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Έχει το τέλειο χρώμα, ενώ είναι σίγουρο, ότι θα το θέλετε στη ντουλάπα σας. Το βρήκαμε στα Zara στη τιμή των 9,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μία λιλά μπλούζα με κόμπους, η οποία εκτός από άνετη και δροσερή, είναι και η απόλυτη τάση φέτος. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το παντελόνι που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή

Μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια κόμπος μπροστά στο κάτω μέρος. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE
Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι.
Βαμβάκι που καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
9,95 EUR
ΛΙΛΑ - 0264/047

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share