Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Bershka: Το φόρεμα που κατέβηκε από τα... "αστέρια" και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers

Το λατρέψαμε!

20 Ιουνίου 2020 14:53
Bershka: Το φόρεμα που κατέβηκε από τα...

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το φόρεμα που κατέβηκε από τα... αστέρια και έχει τρελάνει όλες τις instagrammers με λιγότερο από 10 ευρώ!

Όταν ένα ρούχο ή αξεσουάρ κυκλοφορεί σε limited edition εννοείται πως δεν αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και τρέχεις να το προλάβεις. Έτσι το Athensmagazine.gr φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το εκπληκτικό αυτό φόρεμα που θα βρείτε στα καταστήματα Bershka. Μην αργείτε όμως γιατί ο αριθμός των κομματιών είναι περιορισμένος.

Μιλάμε για ένα φόρεμα από τούλι που το pattern του είναι εμπνευσμένο από το ζωδιακό κύκλο. Το λατρέψαμε και βρήκαμε τρόπο να το φοράμε όλη μέρα, κάνοντας το λίγο πιο casual για τις πρωινές μας βόλτες. Κάλλιστα όμως μπορεί να σε συνοδεύσει και στις βραδινές σου εμφανίσεις συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι, κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το κατάλληλο παπούτσι, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που έχουν λατρέψει όλες οι fashion bloggers.

Μην το σκέφτεσαι, κάν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

"Ουρές" στα Bershka για το μίνι animal print φόρεμα που κοστίζει μόλις 12,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το animal print μίνι φόρεμα με ενσωματωμένη ζώνη που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 12,99€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίνι, με animal print pattern, ενσωματωμένη ζώνη και βάτες και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share