Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ουρές" στα Bershka για το μίνι animal print φόρεμα που κοστίζει μόλις 12,99€

Προλάβετε το!

19 Ιουνίου 2020 16:04

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το animal print μίνι φόρεμα με ενσωματωμένη ζώνη που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 12,99€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μίνι, με animal print pattern, ενσωματωμένη ζώνη και βάτες και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας καθώς και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Bershka: H best seller φλοράλ ολόσωμη φόρμα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka τη best seller φλοράλ ολόσωμη φόρμα με σορτσάκι που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 29,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα από τα Bershka που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ρούχο που σε βγάζει από τον κόπο των συνδυασμών και σου χαρίζει την απόλυτη άνεση και θηλυκότητα. Όταν λοιπόν δεις μια τέτοια υπέροχη φόρμα σαν αυτή των καταστημάτων H&M με floral pattern, λεπτές τιράντες και στην ασυναγώνιστη τιμή των 29,99€ πώς να αντισταθείς; Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα, σικάτα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share