Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η&Μ online ξεπούλημα: Το πιο άνετο σορτσάκι για τις προπονήσεις σου κοστίζει μόλις 6,99€

Προλάβετε το!

17 Ιουνίου 2020 16:59
Η&Μ online ξεπούλημα: Το πιο άνετο σορτσάκι για τις προπονήσεις σου κοστίζει μόλις 6,99€

Το Athensmagazine.gr φροντίζει πάντα να βρίσκει για εσένα τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι της σεζόν για να απογειώσεις της προπονήσεις σου.

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Η&Μ πέσαμε πάνω σε αυτό το σορτσάκι και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... καλοκαιρινή.

Το υπέροχο αυτό σορτσάκι θα το βρεις σε δυο υπέροχα χρώματα, μαύρο και χακί για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 6,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

Η&Μ summer sales: Το φόρεμα που πρέπει σίγουρα να έχεις στην ντουλάπα σου κοστίζει μόλις 10,99€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα H&M το minimal φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 10,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα σε μια σύντομη έρευνα πέσαμε πάνω στο φόρεμα που είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Είναι μάξι, με λεπτές τιράντες και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φοράς από το πρωί με τα αθλητικά σου και ένα τζιν τζάκετ μέχρι το βράδυ με τις αγαπημένες σου γόβες. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε τέσσερα υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share