Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πανικός" στα Berska: Το πιο προκλητικό μπλουζάκι του καλοκαιριού κοστίζει μόλις 15,99€

Προλάβετε το!

16 Ιουνίου 2020 11:09

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο σέξι λινό μπλουζάκι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν με μόλις 15,99€!

Το καλοκαίρι είναι εδώ οι νέες κολεξιόν των αγαπημένων μας καταστημάτων που ανανεώνονται συνεχώς μας έχουν ξετρελάνει και φυσικά δεν γίνεται να μην μοιραστούμε μαζί σας τα αγαπημένα μας κομμάτια. Το Athensmagazine.gr φροντίζει πάντα για εσάς και σας παρουσιάζει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Έτσι και σήμερα, βρήκαμε το μπλουζάκι που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες και ήδη το έχουμε κάνει εικόνα να μας συνοδεύει στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Είναι cropped με ένα υπέροχο κόψιμο στο στήθος, δένει με φιόγκο και τα φουσκωτά του μανίκια που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους είναι αυτά που το απογειώνουν.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου για μια βραδινή εμφάνιση ή με μια μακριά φούστα και τα σανδάλια σου για ένα πιο boho look. Όπως κι αν επιλέξεις να το φορέσεις το μόνο σίγουρο είναι πως οι καλογυμνασμένοι σου κοιλιακοί θα βρίσκονται σε "πρώτο πλάνο" και η θηλυκότητα που αποπνέει θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σου.

Θα το βρεις στα καταστήματα Bershka όλης της χώρας καθώς και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα σικ πέδιλα για να ολοκληρώσεις το βραδινό σου σύνολο.

Bershka summer collection: Βρήκαμε το φόρεμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα Bershka το εμπριμέ φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 29,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων Bershka πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Είναι μίντι με λεπτές τιράντες κι ένα υπέροχο κόψιμο που αφήνει ακάλυπτο το ένα σου πόδι. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως μιλάμε για το απόλυτο κομμάτι από τη νέα summer collection.

Θα το βρεις σε αυτό το υπέροχο εμπριμέ χρώμα που αποτελεί την κύρια τάση της σεζόν, ειδικά αν είσαι fan των έντονων χρωμάτων. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share