Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η&Μ: Βρήκαμε την must have ολόσωμη φόρα με σορτσάκι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Θα τι λατρέψεις!

12 Ιουνίου 2020 12:04
Η&Μ: Βρήκαμε την must have ολόσωμη φόρα με σορτσάκι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ τη must have ολόσωμη φόρμα με σορτσάκι της σεζόν με 12,99€ και την λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

Οι ολόσωμες φόρμες για ακόμη μια σεζόν έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα κομμάτι που χαρίζει άνεση και στιλ. Ίσως να τις έχετε θαυμάσεις στις βιτρίνες των αγαπημένων σας καταστημάτων, ίσως σε κάποιο μοντέλο στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μοντέρνες, άνετες και θα γίνουν το αγαπημένο σας νέο ρούχο για το καλοκαίρι!

Θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και αυτό γιατί εκτός του ότι θα ακολουθείς μια από τις πιο hot τάσεις, μπορεί να φορεθεί παντού και με όλα. Δηλαδή από μια casual εμφάνιση το πρωί, έως και μια hot το βράδυ.

Κάνε δική σου αυτή την υπέροχη ολόσωμη φόρμα που θα σε κάνει το απόλυτο fashion icon, μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απογειώσεις το βραδινό ανοιξιάτικο outfit σου, δες εδώ το απόλυτο ανοιξιάτικο πέδιλο της σεζόν!

"Χαμός" στα Η&Μ: Η φλοράλ ολόσωμη φόρμα που θα σε συνοδεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Ποια γυναίκα δεν θέλει να συνδυάζει το στιλ με την άνεση; Και τι καλύτερο για αυτό από μια ολόσωμη φόρμα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σήμερα, λοιπόν κάνοντας μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε μια ολόσωμη φόρμα από τα H&M που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και όχι άδικα!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ρούχο που σε βγάζει από τον κόπο των συνδυασμών και σου χαρίζει την απόλυτη άνεση και θηλυκότητα. Όταν λοιπόν δεις μια τέτοια υπέροχη φόρμα σαν αυτή των καταστημάτων H&M με floral pattern, λεπτές τιράντες και στην ασυναγώνιστη τιμή των 29,99€ πώς να αντισταθείς; Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα, σικάτα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share